Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Η συναυλία του Δευτέρου προγράμματος 103,7 στην τηλεόραση της ΝΕΤ

Η εβδομάδα από τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 ήταν αφιερωμένη στο συνθέτη Ηλία Ανδριόπουλο, στα πλαίσια της εβδομάδας Ελλήνων δημιουργών που διοργάνωσε το Δεύτερο πρόγραμμα 103,7.
Από Δευτέρα έως και  Κυριακή, ανάμεσα στις εκπομπές του ημερήσιου προγράμματος ακούστηκαν επιλεγμένα τραγούδια από όλα τα χρόνια στα οποία ο Ηλίας Ανδριόπουλος σημάδεψε με την παρουσία του την ελληνική μουσική.

Την Πέμπτη 1 Μαρτίου, 20.00 με 22.00, στο στούντιο Ε της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, οι ακροατές του Δευτέρου Προγράμματος 103,7 συνάντησαν τον Ηλία Ανδριόπουλο. Μαζί του η Νένα Βενετσάνου, η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή και ο Πέτρος Γαϊτάνος. Στο πιάνο συνόδευσε ο μαέστρος Δημήτρης Μπουζάνης. Ακούστηκαν τραγούδια από τους μελωδικούς κύκλους του συνθέτη «Γράμματα στο Μακρυγιάννη», «Λαϊκά προάστια», «Προσανατολισμοί», «Αργοναύτες» και «Ωδαί». Τότε, η μουσική συνάντηση είχε μεταδοθεί ζωντανά από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και, μέσω διαδικτύου, από την υπηρεσία webtv της ΕΡΤ.

Τώρα, η δίωρη αυτή μουσική συνεύρεση θα προβληθεί την Κυριακή 15 Ιουλίου, στις 19.00 από τη ΝΕΤ.

* Η εκπομπή θα μεταδοθεί την ίδια ώρα και από το www.ert.gr/webtv, επιλέγοντας το κανάλι της ΝΕΤ.


Παρακολουθήστε τη συναυλία...


Η εκπομπή -αμοντάριστη- καταχωρήθηκε και στο διαδικτυακό αρχείο της ΕΡΤ, στη διεύθυνση: www.ert.gr/webtv/component/k2/item/2275-ηλίας-ανδριόπουλος-01-03-2012



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου