Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Αφιέρωμα στο Μάνο Ελευθερίου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ
στο Μάνο Ελευθερίου
Για το έργο του θα μιλήσουν
ο Αλέξης Ζήρας και
ο Νότης Μαυρουδής


Συμμετέχει
Ο Ηλίας Ανδριόπουλος

Παίζει πιάνο τραγουδά η Έλσα Κυλπάση
Καθηγήτρια του Ωδείου ΚΟΝΤΑΛΥ
Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012  ώρα 7:30 μμ
Κέντρο Νεότητας Δήμου Χαλανδρίου
Δαναϊδων & Αντιγόνης

4 σχόλια:

  1. Ο Ηλίας Ανδριόπουλος στις Εβδομάδες Ελλήνων Δημιουργών στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7


    27 Φεβρουαρίου – 4 Μαρτίου 2012

    Ηλίας Ανδριόπουλος

    Το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 συναντά τους Έλληνες δημιουργούς. Τα τραγούδια, οι συνθέσεις, η ιστορία και οι απόψεις των Ελλήνων δημιουργών φιλοξενούνται στα studio της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

    Η εβδομάδα από τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 είναι αφιερωμένη στο συνθέτη Ηλία Ανδριόπουλο.

    Από Δευτέρα έως και την Κυριακή, ανάμεσα στις εκπομπές του ημερήσιου προγράμματος, στις ώρες 10.00, 13.00, 16.00 και 18.00, θα ακούγονται επιλεγμένα τραγούδια από όλα τα χρόνια στα οποία ο Ηλίας Ανδριόπουλος σημάδεψε με την παρουσία του την ελληνική μουσική.

    Την Πέμπτη 1 Μαρτίου, 20.00 με 22.00, στο στούντιο Ε της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, οι ακροατές του Δευτέρου Προγράμματος 103,7 συναντούν τον Ηλία Ανδριόπουλο. Μαζί του η Νένα Βενετσάνου, η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή, η Θεοδώρα Μπάκα και ο Πέτρος Γαϊτάνος. Στο πιάνο συνοδεύει ο μαέστρος Δημήτρης Μπουζάνης. Θα ακουστούν τραγούδια από τους μελωδικούς κύκλους του συνθέτη «Γράμματα στο Μακρυγιάννη», «Λαϊκά προάστια», «Προσανατολισμοί», «Αργοναύτες» και «Ωδαί».

    Η μουσική συνάντηση της Πέμπτης θα μεταδοθεί απευθείας από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και, μέσω διαδικτύου, από την υπηρεσία webtv στο www.ert.gr/webtv

    Επιμέλεια αφιερώματος: Σιδερής Πρίντεζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ»:ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ


    Στην εκπομπή «Στιγμές Αρχείου», το Σάββατο 3 Μαρτίου 2012, στις 7 το απόγευμα στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, ο Ηλίας Ανδριόπουλος παρουσιάζει ηχητικά ντοκουμέντα από το προσωπικό του αρχείο με δισκογραφικά ανέκδοτες εκτελέσεις τραγουδιών του.

    Επίσης, θα ακουστούν αποσπάσματα από την παλιά ραδιοφωνική του εκπομπή «Μουσικές συναντήσεις» όπου συνομιλεί με τη Σωτηρία Μπέλλου , το 1989.


    Επιλογή – Επιμέλεια – Παρουσίαση: Σιδερής Πρίντεζης

    Πηγή: www.ert.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για όσους δεν είχαν την τύχη να βρεθούν χθες βράδυ στο στούντιο Ε, αλλά και για όσους βρέθηκαν εκεί......

    www.ert.gr/webtv/index.php/component/k2/item/2275-ηλίας-ανδριόπουλος-01-03-2012.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή