Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Απόψε η «διπλή συνάντηση» του Ηλία Ανδριόπουλου στον ΙΑΝΟ




«ΔΙΠΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ»
στον ΙΑΝΟ

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014
στις 21.00


Ο Ηλίας Ανδριόπουλος θα βρεθεί την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014  στον αγαπημένο και ζεστό χώρο του ΙΑΝΟΥ, για μια «διπλή συνάντηση» με ένα βιβλίο και ένα CD.

Το βιβλίο του με τίτλο «ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΜΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ» συναντά το διπλό CD του με τίτλο «Από τα ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ στις ΩΔΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΒΟΥ» που μόλις κυκλοφόρησε και περιέχει ένα πραγματικά σημαντικό ηχητικό ντοκουμέντο, από δύο εξαιρετικές συναυλίες που έγιναν ως παραγωγή του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου το καλοκαίρι του 2013, με αγαπημένα τραγούδια του συνθέτη, ειδομένα μέσα από μια νέα ενορχηστρωτική ματιά και παιγμένα, θαρρείς, στο φυσικό τους χώρο, στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου.
Στο Δοκίμιο  «TO ΑΙΝΙΓΜΑ ΜΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ» ο συνθέτης καταθέτει με στοχασμό και τόλμη, τις θεωρητικές του απόψεις πάνω σε ζητήματα τέχνης, αισθητικής, ελληνικότητας, πολιτισμού , τα οποία συνυπάρχουν και περιπλέκονται  με εκείνα τα μεγάλα και καυτά θέματα που τυραννούν τα τελευταία χρόνια την πατρίδα μας.

Καλεσμένοι στη συζήτηση οι φίλοι του:
Ιουλίτα Ηλιοπούλου,
Μίλτος  Λογιάδης,
Βαγγέλης Μπουντούνης,
Αχιλλέας  Γουάστωρ
και ο  Γιώργος Μονεμβασίτης.

Θα προβληθούν στιγμιότυπα από τις συναυλίες της Μικρής Επιδαύρου και θα ακολουθήσει ζωντανή παρουσίαση αποσπασμάτων από το cd.

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ώρα έναρξης: 21.00

Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου